Peníze nejsou jenom bohatství, protože nám prostě bohatství nedají. Měli bychom si uvědomit, že bohatství je to, když máme dobré srdce, protože mít dobré srdce je něco mnohem silnějšího a většího než mít mnoho peněz. Někteří lidé si myslí, že bez peněz nejsou nic, ale i lidé, kteří nemají moc peněz, jsou stále něčím výjimeční a mohou mít tendence k tomu, že jsou mnohem dokonalejší a mají mnohem lepší rozum. Vždycky je důležité si uvědomit, že život není žádná hra. Život je opravdu velká odpovědnost, protože my celý život provázíme tím, abychom poznávali nové věci, poznávali různé věci a abychom si uvědomili, čím vlastně v životě jsme.

Peníze

Snažíme se docílit svých cílů, snažíme se mít hodně peněz, chceme být hlavně zdraví, chceme mít zdravé děti, ale všechno je to o tom, jak k životu přistupujeme. Když budeme bohatí, ale budeme stejně přistupovat špatně k životu, v životě ničeho nedocílíme. Musíme si uvědomit, že život nám dává mnohem víc a velkou naději k tomu, abychom si uvědomili, čím jsme a čím chceme skutečně být. Když budete chtít být bohatí, tak budete, ale zase vám třeba bude chybět něco ve zdraví. Když budete chodit, tak zase třeba budete mít mnohem lepší zdraví, než když je někdo naprosto bohatý.

Peníze

Život je velkým cílem a velkou životní zkouškou a tím dostáváme velké zkušenosti, protože čím větší zkušenosti, tím máme mnohem bohatší život o zkušenosti a o naději toho, abychom získali mnohem více věcí a znalostí z našeho života. Věřte, že každý člověk si tímhle projde. Každý člověk má život úplně jinak postavený, že je naprosto jinak. Měli bychom si uvědomit, že věci, které nás trápí, je potřeba někomu sdělit. Když jsme nemocní, je potřeba to také někomu sdělit, protože v životě potřebujeme i komunikaci mezi ostatními lidmi, protože komunikace je velké bohatství, a to právě nám pomáhá k tomu, abychom byli bohatí ve všech směrech života. Pokud budete věřit naději, tak věřte, že naděje přijde, protože ta nás provází celý život každý den.